50 g | Sellerie |
50 g | Lauch |
25 g | Zwiebeln |
1/2 | Knoblauchzehe |
25 g | Butter |
1 EL | Currypulver |
2.5 dl | Gemüsebouillon |
2 dl | Kokosmilch |
1/2 EL | Kokosraspeln |
1/2 EL | Koriander, gezupft |
100 g | Sellerie |
100 g | Lauch |
50 g | Zwiebeln |
1 | Knoblauchzehe |
50 g | Butter |
2 EL | Currypulver |
5 dl | Gemüsebouillon |
4 dl | Kokosmilch |
1 EL | Kokosraspeln |
1 EL | Koriander, gezupft |
150 g | Sellerie |
150 g | Lauch |
75 g | Zwiebeln |
1 1/2 | Knoblauchzehe |
75 g | Butter |
3 EL | Currypulver |
7.5 dl | Gemüsebouillon |
6 dl | Kokosmilch |
1 1/2 EL | Kokosraspeln |
1 1/2 EL | Koriander, gezupft |
200 g | Sellerie |
200 g | Lauch |
100 g | Zwiebeln |
2 | Knoblauchzehe |
100 g | Butter |
4 EL | Currypulver |
1 l | Gemüsebouillon |
8 dl | Kokosmilch |
2 EL | Kokosraspeln |
2 EL | Koriander, gezupft |