100 g | Broccoli |
50 g | Randen, gekocht |
1 | Rüebli |
1/2 | Knoblauchzehe |
1/2 EL | Kapern |
1 EL | Tafelessig |
2 1/2 EL | Olivenöl |
50 g | Mischsalat |
100 g | Feta, gewürfelt |
2 | Knoblauchbrote |
Salz, Pfeffer |
200 g | Broccoli |
100 g | Randen, gekocht |
2 | Rüebli |
1 | Knoblauchzehe |
1 EL | Kapern |
2 EL | Tafelessig |
5 EL | Olivenöl |
100 g | Mischsalat |
200 g | Feta, gewürfelt |
4 | Knoblauchbrote |
Salz, Pfeffer |
300 g | Broccoli |
150 g | Randen, gekocht |
3 | Rüebli |
1 1/2 | Knoblauchzehe |
1 1/2 EL | Kapern |
3 EL | Tafelessig |
7 1/2 EL | Olivenöl |
150 g | Mischsalat |
300 g | Feta, gewürfelt |
6 | Knoblauchbrote |
Salz, Pfeffer |
400 g | Broccoli |
200 g | Randen, gekocht |
4 | Rüebli |
2 | Knoblauchzehe |
2 EL | Kapern |
4 EL | Tafelessig |
10 EL | Olivenöl |
200 g | Mischsalat |
400 g | Feta, gewürfelt |
8 | Knoblauchbrote |
Salz, Pfeffer |